Header Ads

Rita Ora - Imazhi i ri i "Material Girl" te Madonna


Lourdes, vajza e Madones e cila njekohesisht eshte dhe truri i linjes se veshjeve te kengetares "Material Girl", pervecse nje fanse e muzikes se Rita Ores, mbi te gjitha eshte dhe fanse e stilit te saj. Kjo ka bere qe vajza e nenes me te famshme ne bote te kerkoje Riten per fushaten e re publicitare te "Material Girl" e duket se gjithcka eshte vulosur ne "Ballon e Met" ne Nju Jork ku Rita eshte takuar me Madonen dhe si perfundim ka nenshkruar kontraten $765.000, qe eshte nje shume e majme per nje kengetare te re. Flitet se sesioni fotografik per fushaten publicitare eshte realizuar dhe prisni qe se shpejti te shikoni imazhin e Rites kudo neper dyqanet e Macy's. "Material Girl" eshte linja me e suksesshme dhe me fitimprurese e Macy's e cila ka kontribuar ne rritjen me 25% te fitime te kompanise. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.