Header Ads

Bleona Qereti ne Kane te Frances, flet per Canal+


Intervista eshte ne anglisht por duke u bazuar ne tv shqiptare po mendojme se te gjithe shqiptaret dine anglisht ndaj dhe nuk po e perkthejme...ene pse jemi pertac. Bleona thote jam SHQIPTARE per kete te jeni te sigurte se ju ngelet hatri juve e keni shume merak.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.