Header Ads

Miriam Cani - I paprekshem


Miriami nderron note dheeeeee ne na pelqen shume "I paprekshem"! Bravo! Me ben te hypi ne makine dhe ti jap gazit me 120...milje jo klm lol. Videoja eshte pak dramatike, por e vecante ne llojin e vete dhe i qendron e sakte mesazhit qe percjell. Po me pelqen shume qe kete vit, disa artiste shqiptare nepermjet muzikes se tyre po perpiqen te terheqin vemendjen e publikut rreth temave e problemeve shoqerore ne vend. Shume pune e mire Miriam dhe Alban!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.