Header Ads

Unikkatil - U qova pi vorri


Fuqia e kengeve te Unikkatil qendron ne tekstin e tyre e po si te tjerat dhe "U qova pi vorri" nuk zhgenjen, biles pas ardhjes se tij ne Kosove besoj se titull me aktual dhe me te qelluar nuk mund te kish. Kjo kenge eshte si te thuash nje pershtypje nga vizita e rreperit ne Kosove e pas 536.000 klikimesh ne nje dite...eshte hiti me i madh shiqp i kesaj vere ne YouTube.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.