Header Ads

Rreperi shqiptar Action Bronson e hedh fansin nga skena - VIDEO

Rreperi me origjine shqiptare mund te prezantohet si nje person shume i shoqerueshem e me humor, por ai i ka te gjitha levizjet e duhura per te hedhur pertoke kedo qe i hyn ne pjese. Ne nuk kishim aspak dyshim per kete, por tani kemi mundesine te jua provojme dhe me video. Kur nje fans i pasjellshem ne Boston te Amerikes, ka vendosur te ngjitet ne skene dhe ti nderprese performancen, Action Bronson me nje levizje te shpejte e ka hedhur pertoke e me pas e ka terhequr dhe hedhur prape ne turme. Kam thene une eshte tip ky! 


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.