Header Ads

VJ - Big Fat Bass ♥ ♥ ♥


Fiksim kjo kenge! Ajjjjjjj shqipe shume cool e kane bere! Vajza qe kendon quhet Vjollca Abdullahu dhe sinqerisht eshte zbulimi i ketij viti! Rrepimi i saj, ritmi, stili oh njeri i ka vra te gjithe! Nxirrni bllokun e mbani shenime! Ka qe dje qe luhet kjo kenge ne kompjuterin tim. Brezi i ri, brezi i ri....qofte ky! ♥ Vjollca! 


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.