Header Ads

Renis Gjoka - Apo e kam gabim?


Dhe pse me kane pas pelqyer Burn, me vjen keq ta pohoj qe Renisi duket se ka qene shtylla kryesore e grupit e ndoshta i vetem po prezantohet dhe me i suksesshwm. "Apo e kam gabim?" eshte kenge e realizuar shume mire dhe ka nje refren super! Fiksim refrenin /te dashurooOOoj/  Videoja gjithashtu eshte cool! Lovin' this! 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.