Header Ads

Samanta Karavello se shpejti sjell "Pafundesi"Pas fitores se cmimit te madh ne TopFest 2013, Samanta Karavello ka bere te ditur se se shpejti do te publikoje nje videokenge te re e cila mban titullin "Pafundesi". Ajo ka publikuar dhe keto foto nga xhirimet e videoklipit duke na bere te mendojme se data e publikimit nuk do te jete me larg se fillimi i muajit gusht.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.