Header Ads

Shqiptarja Flora Pllumbaj fiton lloton nje milion dollare ne Nju Jork


Urime shqiptares Flora Pllumbaj nga Bronksi i Nju Jorkut, e cila dje eshte zgjuar milionere pasi ka fituar nje milion dollare ne llotarine e shtetit te Nju Jorkut. Aman Flora terhiqe kemben zvarre te na bjeri ndonje 100 miijeshe edhe neve se vdiqem, s'po duam me shume jo hahahaha dhe nderro numrin e telefonit se gati kusherinjte hahahahha! Flora, nuk eshte e para shqiptare e cila fiton nje shume kaq te madhe ne llotari (ne Amerike). Shume shqiptare te tjere kane pasur rastin te jene fatlume. Ai me i njohur, eshte i familjes Rukaj po nga Nju Jorku.Hajde me te mira!  

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.