Header Ads

Ku jane miset e Universit ku jane?


Oreee na keni lene pa mise! Zakonisht ne kete kohe, Kosova e ka te shpallur me te bukuren e saj dhe Shqiperia ben perzgjedhjen, por ne horizont nuk po shihet asgje. Cfare ka ndodhur? S'kane ngel me te bukura aty, kane ikur te gjitha? Vetem pak me shume se dy muaj kane mbetur nga finalja e Miss Universe e cila kete vit mbahet ne Moske me 9 nendor dhe nuk dime nese kjo kohe eshte e mjaftueshme per trajnimin dhe promovimin e duhur, sidoqofte ja ku po jua kujtojme dhe na sillni missin se na e late vendin pa te bukur. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.