Header Ads

Alban Ramosaj - Get Together


Albani eshte interesant muzikalisht dhe mendoj se sjell dicka kundrejt rrymes ne vend me versionet e tij te kengeve te njohura, gje qe me pelqen. Ai ka nje ze qe mendoj do ishte perfekt per rrokun elektronik dhe shpresoj qe se shpejti te vij me nje kenge origjinale qe duke gjykyar nga versionet muzikore dhe ky punim viziv krijuar nga vete Albania, duhet te jete premtuese. Ky version i "Get Together" te Madones eshte ne fakt me i mire se origjinali. Suksese!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.