Header Ads

MC Kresha - Disko - (reklama) KUKUUUUUUUUUU


Oh maj Gad! Ritmi i kesaj kenge kukuuuuuu! Nje prej kengeve te mia me fiksim eshte "Stop The Rock" qe ma solli tash ndermend ky ritem i "Disko" dhe mendoj se kenga nese eshte po aq e mire sa dhe fragmenti ne kete klip, do jete WOW WOW WOW! Tre here e kam degju rresht reklamen FIKSIM! 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.