Header Ads

TDS - Killa


Po behem i bezdisshem ndoshta, por sinqerisht kam menduar se TDS do ishin nje nder grupet me produktive dhe me te vecanta ne hip-hopin shqiptar pas kengeve interesante si "Ka je", "Mejrem", "Syza t'dillit" apo "Bang Bang" e ne vecanti pas "DEA" . Nuk eshte se "Hello" eshte kenge e keqe, ne na pelqen , por eshte shume Babastars e shume me pak TDS aq sa duken te cuditshem kur i degjon.Ndoshta funksionon me fansat e rinj.No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.