Header Ads

Ja nje ide per Hallouin!


Tradita per Halloui eshte qe tu jepen karramele e embelsira te ndryshme atyre qe ju trokasin ne dere apo ne festa. Gjithashtu tradita e do qe te behen hile gazmore. Ne kete rast ja nje ide! Qeroni qepet, zhytini ne leng karrameli te kuq dhe ato do te duken si molle te sheqerosura, por kur ti kafshojne...tralalaaaa haahahahhaha. Fantastike eh! 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.