Header Ads

One Republic e di ku eshte Shqiperia, faleminderit shume!


Rastesisht pashe kete postim te OneRepublic dhe me beri te qesh. Nje fanse shqiptare i ka derguar nje cicerime grupit te njohur boteror, duke i treguar se ndoshta nuk e dine ku bie Kosova apo Shqiperia, por gjithsesi ne i duam shume! Pergjigjia e grupit?

"Ne kemi luajtur ne Shqiperi. E dime :) "

Fantastik!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.