Header Ads

Action Bronson - Blue Chips 2 - Degjoje/Shkarkoje falas ketu


Eshte pak qesharake qe mixtape e ri te Action Bronson & Party Supplies mund ta gjesh kudo, pervecse ne faqen e tij zyrtare online. Me poshte po ju sjellim albumin e plote, pasi eshte nje album qe nuk duhet ta humbisni, cilesuar nga shtypi vendas si nje prej prodhimeve hip-hop me te mira te vitit. Nderkohe poshte keni dhe video reklamen e ketij albumi. Action eshte fantastik! Sa kam qesh! 

Per te shkarkuar "Blue Chips 2" falas KLIKO KETU 

Te preferuarat tona:

Jackson& Travolta 
Contemporary Man
It's Me
Flip Ya
9,24,13
In The City
Amadu Diablo

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.