Header Ads

Reklama e filmit - The Bodyguard


Chuck Norris te na marre te keqen se kur bejme filma me grushta ne shqiptaret nam nam! "The Bodyguard" eshte nje film i ri shqiptar qe pritet te dali ne kinema se shpejti dhe qe do na kenaqi. Une po e pergatis nji cigare organike qe tani, po e fus ne kuti me u thek me u be bukur-bukur ta kem gati me e pi kur te shikoj ky film se jam i sigurt do jete me super EVER! S'ka me Chuck Norris! Chuck Norris vdes ketu!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.