Header Ads

G4SHI - No Favor


Ne nentor ne u takuam dhe ndoqem G4SHI_n live ne S.O.B te NYC, per te cilin kemi dhe nje shkrim ne numrin e ri te Albaniac. "No Favors" eshte videokenga e rradhes publikuar sot, pas suksesit te "Laughin" e cila brenda kater javeve arriti mbi 736.000 klikime ne YouTube. "No Favors" vazhdon te provoje talentin e rreperit qofte ne vargje, qofte ne rime e qofte ne muzike. Tekstet e tija jane ndoshta me te ndjerat dhe nder me te mirat ne skenen underground te Nju Jorkut e kjo shpjegon me se miri faktin se pse cdokush qe e degjon behet menjehere fans i tij. 

ps. Skena ne fund ahahhahahahhahahahhahaa sa kam qesh lol 


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.