Header Ads

Buta - Birra X Jointa


Kjo eshte videokenga me e re nga Buta e cila titullohet "Birra x Jointa". Buta tashme ne e kemi konfirmuar qe e kemi te preferuarin tone dhe mendojme se eshte jo vetem rreperi i ri me i mire ne hip-hop por dhe nje prej me te mireve te kesaj skene ne Shqipe. Ritmi, ritmika, vargjet dhe stili i tij e distancojne menjehere prej pjeses tjeter te rrepereve te cilet duket se kane vite qe i bien te njejtes daulleje. Nese ecen me kete ritem Buta ka per te shkuar shume perpara. Ai ka nevoj per pak me shume mbeshtetje e ekspozim dhe BAM! 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.