Header Ads

Leonora Ajdari - Une dhe ti


Leonora duket qarte qe ka nje ze te mire dhe te vecante. Me pelqen ashpersia e zerit te saj. Kenga gjithashtu eshte e bukur, por nuk di pse ndiej qe dicka mundon dhe nuk mund ta them se cfare lol. Megjithate jam i sigurt qe ne projektet e saja te ardheshme Leonora do na surprizoj, sepse i ka te gjitha gjasat per te qene e suksesshme. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.