Header Ads

Rreperi DMX duke kercyer valle shqipetare - Video


DMX mund te kendoj "I Don't Dance", por javen qe shkoi ne Kosove ka bere te kunderten. Teksa ne Prishtine per koncertin e tij, rreperi i njohur amerikan ka ndaluar per pak caste te festoje dhe nen ritmet e muzikes e valleve shqiptare. Videoja tashme eshte shperndare kudo ne YouTube e duket se DMX kercen shqip me se miri. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.