Header Ads

S'ka Oscar per Shqiperine


Shqiperia e cila konkuroi kete vit ne garen e Oscar, per cmimin e "Filmit te huaj me te mire" nuk ka arritur te seleksionohet per fazen parafinale. "Akademia e Filmit dhe e Shkences" ka bere publike emrat e nente filmave te seleksionuar per parafinalen e Oscar  te cilet perfaqsojne Belgjiken,Bosnjen,Kamboxhian,Danimarken,Gjermanine,Honk Kongun, Hungarine, Italine dhe Palestinen. Prej keyre nente filmave me date 16 janar do te shpallen dhe pese filmat finalist qe do te konkurojne ne garen e cmimeve Oscar, ceremonia e te cileve mbahet te djelen me 2 mars 2014. Shqiperia ne kete gare u perfaqsua me filmin "Agon" te Robert Budines. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.