Header Ads

Besa dhe 2Po2 kete muaj sjellin "Zemren dot nuk ta lexoj"


Pas fitores tek "Kenga Magjike" dhe publikimit te disa videokengeve te mrekullueshme me rastin e festave te fundvitit, Besa kete muaj sjell nje tjeter kenge te re. Kete rradhe eshte nje bashkepunim me rreperin 2Po2 ne kengen "Zemren dot nuk ta lexoj". Ne e intervistuam kengetaren per numrin e ri te Albaniac i cili publikohet te marten dhe per te mesuar me teper, mos harroni ta lexoni javen qe vjen. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.