Header Ads

Cash Cash - Take Me Home ft Bebe Rexha


Ene qe thoni juve, kot per kuriozitet (plus pushimet dimerore) e lashe pa e publikuar kete video te Bebe Rexhes te nje prej kengeve me te suksesshme radiofonike te vitit ne Amerike. Thashe po kujtohet ndonje, po e gjen dhe po e publikon, por jo me jo nuk u kujtua njeri. Ene kur te "shpertheje" kete vit kjo, filloni e beni shkrime sesi e zbuluat dhe e mbeshtet qe prej fillimit, ftojeni pastaj dhe jepini dekorata apo sesione fotografike.E kshu juve! Gjithsesi, Bebe ka filluar dhe do behet nje kompozitore dhe kengetare e suksesshme ne Amerike e me gjere dhe gjithmone do te mbetet nje prej te preferuarave tona. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.