Header Ads

Florent Abrashi fiton The Voice of Albania


Ka perfunduar dje edicioni i fundit i The Voice of Albania, i cili eshte fituar nga Florent Abrashi perfaqsues i skuadres se Sidrit Bejlerit. Urime Florentit dhe suksese te metejshme! Nderkohe me poshte keni mundesine te ndiqni interpretimin e tij final dhe videon e shpalljes se fituesit. 


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.