Header Ads

Blunt, Real dhe Duffye - "Veq me t'pas ty" - sjellin hitin e pare te 2014


Dj Blunt, Real One dhe Dafina Zeqiri bashkohen serisht per te sjelle kengen "Veq me t'pas ty" nje kenge me ritme r&b dhe hip-hop te viteve '90 fale te cilave ne po na pelqen shume. "Veq me t'as ty" shenon keshtu dhe hitin e pare te 2014! 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.