Header Ads

Grupi Lynx -- S'dua te mbaroje


Kete kenge e kam shume qejf dhe me vjen mire qe Lynx vendosen ta realizojne ne video, sepse jam i sigurt qe nga kjo kenge historia e tyre do ndryshoje...per mire. 2014 do jete viti i tyre, mbajeni mend!  

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.