Header Ads

Reklama e filmit "Gone Back" te Ernest Mehollit


"Gone back" i Ernest Mehollit, flet per historine e nje dezertuesi ushtarak i cili kthehet ne shtepi me idene per te gjetur rrjedhen e jetes aty ku e la, por qe meson se ne te vertete e kane shpallur te vdekur dhe gjithcka ka ndryshuar. Ai perpiqet me te gjitha mundesite per tu rilidhur me te dashurit e tij, por dalengadale shnderrohet ne hijen e vetvetes, duke vuajtur faktin se tashme nuk egziston me ne boten qe i perkiste dikur. Filmi ka fituar cmimin e publikut ne festivalin nderkombetar te filmit ne Kosove, "Pri-Fest".Ne role kryesore interpretojne, Astrit Alihajdaraj, Hanna Verboom, Blerim Destani, Karin Jessica Jansen, Refet Abazi dhe Yinli Titt. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.