Header Ads

Mark Marku - Ato faqe


Mark Marku eshte shume kengetar i mire, por kenge si "Ato faqe" nuk besoj se i japin vleren e duhur. Nuk eshte se eshte kenge e keqe, ne fakt eshte lodruese dhe e vallzueshme, por arranzhimi eshte shume bajat dhe ja ul vleren. Ndoshta eshte publikuar dhe ne momentin e gabuar, sepse ndoshta nga vera mund te kish pasur nje efekt tjeter.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.