Header Ads

Pershtypjet mbi edicionin e 52 te Festivalit te Kenges ne RTSH


Ne lajmet e TVSH u tha se festivali pati sukses. Mesaduket vendet boshe ne salle gjate neteve finaliste dhe gjetja e lire e biletave jane pjese e suksesit. Do i bie shkurt, pasi eshte pak si teme e kaluar dhe e perseritur. Thjesht sa i suksesshem ishte ky festival e tregoi fakti qe askush nuk dinte emrin e vertete te fitueses. Kudo e therriten HERSI nderkohe qe emri i saj i vertete sic shkruhej dhe ne titra eshte HERCIANA per te mos vazhduar pastaj me kengetarI e jo kengetarJA etj.  

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.