Header Ads

Peter Bici ne filmin "Lone Survivor" te Mark WahlbergNese kete jave vendosni te shkoni ne kinema, hidhini nje sy filmit "Lone Survivor" me Mark Wahlberg ku interpreton ne nje rol te vogel dhe shqiptari Peter Bici. Ne ju kemi prezantuar kohe me pare Peter, i cili ne vitet '90 ka qene nje prej skejterve me te njohur ne Amerike si dhe model per Calvin Klein etj. Ne kishim menduar se Peter ishte terhequr nga skena. por teksa po shikonim filmin mendja nuk na gaboi dhe ne fund gjate shfaqjes se titrave e verifikuam qe ishte ai. Jemi te papare :P  Suksese ne kinematografi Peter!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.