Header Ads

Elvana Gjata dhe KAOS - Disko Disko PREMIERE neser ne Albaniac

Elvana Gjata dhe KAOS sjellin neser ne Albaniac videokengen e re "Disko Disko", nderkohe ne po ju sjellim te paret disa imazhe nga videoklipi. /Hajde rri pak me mu sonte/ oh sa mire po kerce me shoqe/...DISKO DISKO/  


1 comment:

  1. Suksese, çdo krijim i Florit eshte Hit.

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.