Header Ads

Genta ne Kosove e "anuluar", ne Shqiperi e ftuar speciale


Duket se videoja e fundit  "Anuloje" e Genta Ismajlit ka hasur probleme ne Kosove, ku televizionet kane refuzuar ta transmetojne. Nuk dihet nese problem kane qene imazhet seksi te klipit apo ceshtje prapaskenash, por ne te dyja rastet nje veprim i tille eshte i padrejte. Nderkohe e kunderta ka ndodhur ne Shqiperi, ku Genta viteve te fundit ka filluar te jete me shpesh prezente. Ajo kete jave eshte e ftuara speciale ne "X Factor Albania" dhe vazhdon te mbetet e preferuar si ne publik dhe ne qarqet artistike.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.