Header Ads

KAS - Brag (feat. CileX)
KAS ne bashkepunim me CileX sjell "Brag" dhe ....fiksim! Pervec kenges cool ne na pelqen dhe videoja e cila pavarsisht se eshte shume e thjeshte  pershtatet shume mire me kengen. Dy djem, miq qe "brag" rrugeve te lagjes. Sa here e kemi bere kete te gjithe? Shpresoj te vazhdojne keshtu, sepse atehere " buckle up they gonna become a problem" per konkurencen :)

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.