Header Ads

Kristine Elezaj ne studio

Kristine Elezaj eshte ne studio duke regjistruar kengen e saj te re nje fragment te shkurter te se ciles mund ta degjoni ne videon e meposhtme. Nuk eshte shume, por na mjafton per te dyshuar se ne kengen e re do kete disa elemente shqiptar. Nuk ju duket keshtu dhe juve? 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.