Header Ads

Stresi dhe Labinot Rexha - Ata syte e tu


E keni parasysh kur jeni ne klub dhe Dj fillon mikson dy kenge te ndryshme qe jane te bukura por qe s'kane lidhje me njera-tjetren, dhe njerzit fillojne dhe ulen? Keshtu eshte puna dhe me "Ata syte e ty". Pjesa e Labinotit eshte e bukur, pjesa e Stresit gjithashtu (ne gjinite perkatese) , por te nderthurura bashke...ncuq! 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.