Header Ads

Superyjet - Nje film nga estrada per estraden


Entermedia njihet si kompania prodhuese e videove muzikore me te mira ne vend, por ne mberritje te veres 2014 ajo do te prezantoj projektin e ri "Superyjet" i cili eshte nje film me metrazh te gjate nga Estrada Shqiptare per Estraden Shqiptare. Emrat me te njohur te muzikes, do te bashkohen ne kete projekt per te sjelle hitet e tyre te reja te pershtatura ne nje histori kinematografike me romance, lufte dhe humor. Nje ide origjinale dhe mjaft interesante kjo e ofruar nga Entermedia, duke e shnderruar kete projekt ne nje prej publikimeve me interesante te vitit. Presim me kersheri. 
No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.