Header Ads

Te gjithe Disco Disco! - Get Up Dance video koreografi

Si thane per kengen? Ncuq ncuq ncuq! S'ka dy dite qe ka dale dhe ne youtube kane filluar te postojne video me koreografi. Shume najz kjo e GetUp Dance Studio. Elvana duhet ti marre ne ndonje interpretim skenik. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.