Header Ads

Tan Brama dhe grupi i tij i kercimit duke kercyer - Fake

Kjo eshte nje video shume cool. Kush me njeh e di qe me pelqejne videot me kercime e ndaj dhe nuk mund ta lija pa e postuar kete. Mbi te gjitha e postova, sepse me erdhi mire qe me ne fund dhe pse 5 vjet mbrapa, ne Shqipe po fillojne te postojne video-dance apo cfardolloj video me krijime te talenteve te reja. Nuk e di pse e kemi rinine kaq pertace e pa pike frymezimi. Ne i kemi pas krijuar nga dheu e sajonim debilleqe per te realizuar dicka, keta sot i kane te gjitha. Ju mjafton nje kamera e nje laptop, por vendosin qe tere diten te rrine zihen ne FB e flasin per haterz. Pika haterzve tuj'! Ja ju kane inat se po hani grosh per darke! 

ps. Levizjet ne disa pjese duheshin me te sinkronizuara dhe lideri vertet eshte me i miri e drejton grupin, por gjithashtu duhet dhe te eci me grupin e jo te vecohet.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.