Header Ads

Alban Skenderaj - Je ti


Dhe me ne fuuuuuund ja ku eshte "Je ti". Zakonisht kur kenget vonojne ne publikim, te lene te mendosh se dicka nuk shkon, por kete here kjo nuk eshte e vlefshme. "Je ti" eshte nje balade shume e bukur me nje video SUPER! Fiksim videoja, fiksim interpretimi i Albanit. Fantastike! Videoja me e mire e vitit deri tani. Nuk ka nevoje te shtoj me. Perfeksion! 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.