Header Ads

Albert Stanaj kendon ne "Dancing with the Stars" ne Amerike


Albert Stanaj eshte nje shqiptar me banim ne Amerike i cili qe prej femijerise eshte marre me muzike dhe shpesh here ka kenduar dhe ne aktivitetet e festat e komunitetit shqiptar ketu. Dje ai ka qene i ftuar ne "Dancing with the Stars" (kanali ABC) ku ka interpretuar dy kenge, njera prej te cilave "Let Her Go", interpretim qe i ka bere shikuesit menjehere te interesohen dhe kerkojne versionin e Albertit te kesaj kenge te cilen mund ta degjoni te plote dhe me poshte. Suksese Albertit! Le te urojme qe ai te jete shqiptari i rradhes qe korr sukses ne tregun muzikor amerikan. Go Shqipe!
No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.