Header Ads

Eliza Dushku - Gable 5 - Filmi i plote


Filmi me metrazh te shkurter "Gable 5" eshte publikuar i plote pardje nga Machinima dhe ja ku po e sjellim sot per juve. Ky film eshte pritur aq mire nga shikuesit saqe ka mundesi te shnderrohet ne nje serial televiziv ose serial per web. Ne pak fjale "Gable 5" tregon per nje eksperiment te Dr. Conrad Gable, i cili punon per te shpikur nje ilac kaq te forte saqe mund te perdoret per te luftuar dhe fituar cdo beteje, cdo lufte pa asnje viktime. Eliza eshte pjese e ketij eksperimenti te sponsorizuar nga qeveria. Ajo zgjohet ne nje vend te panjohur dhe perpiqet te mesoje se cfare po ndodh me te, ne padijeni te ketij eksperimenti. Oh, edhe vret nja 100 veta lol. Une do ta shikoja kete serial.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.