Header Ads

Ingrit Gjoni ft. Meti Maloku - Ani AniJashaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Plasni, mu m'pelqen! Hahahahahahaha! S'dua tjeter! Dhe Ingridi kur hap ato krahet ne "slow mo, slow mo" lol dhe ben sikur do te haj lol FIKSIM! Haaaaajjjjdeeeee teeeeeekkkk Ingridi! Nejse e kam qejf Ingridin une.Aniiii Aniiii Aniiiii s'dua tjeter! Si e kercej kete une marshalla! 


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.