Header Ads

Lyrical Son dhe MC Kresha nje kenge me Juelz Santana - YWL


PINT ka bere te ditur se Lyrical Son  dhe MC Kresha kane bashkepunuar me rreperin e njohur Juelz Santana ne nje prej kengeve te tyre te ardheshme e cila do te gjendet dhe ne albumin e ri te MC Kresha - eMCiklopedi. Kenga titullohet "YWL" ( Young Wild'n Living It). Nderkohe MC Kresha ka hedhur ne IG dhe nje video te Juelz Santana, duke konfirmuar keshtu bashkepunimin. Suksese!  No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.