Header Ads

V.J dhe Rob Twizz - Hands Up


V.J ka publikuar nje fragment nga kenga e saj e re, dje ne Instagram dhe ja ku mund ta degjoni me poshte. Nje prodhim i Zzap n Chris, me te cilin duket se V.J shenon serisht!
No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.