Header Ads

Amerikanet mesojne kuptimin e CAR ne shqip dhe fjala behet trend ne Twitter


Llogaria e UberFacts ne Twitter e cila ka mbi 6.5 milion ndjekes, publikoi para pak ditesh ne nje prej statuseve te saja kuptimin e fjales CAR (makine ne anglisht) ne gjuhen shqipe. Nje fjale e perdorur gjithmone me shaka ne bisedat e shqiptareve me miqte e tyre amerikan, papritur "u zbulua" dhe u be trend ne rrjetin shoqeror. Ja arritem dhe dites qe te shikonim CAR te behej trend. Oh le internet! 

Kohe me pare, ne nje tjeter status te tyre, UberFacts publikuan faktin se ne Shqiperi egziston nje qytet me emrin PUKE, qe ne anglisht perkthehet ne  / me vjell/vjell/ e vjelle   Hahahahhahaha! Jo fakt i vertete se eshte Pukë, po per humor mire e kane bere lol 


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.