Header Ads

Andy Gramm dhe FuGaa te enjten sjellin "Zero" - Reklama


"Zero" eshte nje kenge per te cilen Andy Gramm dhe FuGaa kane punuar qe prej vitit te shkuar dhe kete te enjte do e publikojne per te gjithe fansat e tyre ne tv dhe YouTube. Sot ata kane publikuar dhe nje pjese te kesaj kenge te cilen po jua sjellim me poshte. 


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.