Header Ads

Leonora Jakupi - Vajza e kojshise


Bravo Leonora! Nje kenge dhe nje video shume e bukur me nje melodi qe ka kohe qe na ka munguar. Kjo kenge perkufizon me se miri muziken qytetare shqiptare dhe me rikthen ne fillim te viteve '90 dhe prurjet e shqiptareve te Kosoves ne muzike te cilat mbeten te paharruara. Nje tjeter pergezim dhe per interpretimin e Leonores, e cila ndryshe nga heret e tjera kur perkedhelet me shume sec eshte e nevojshme, ketu eshte teresisht ne rolin e duhur. Nuk e di kush e ka keshilluar/drejtuar, por te vazhdoje te punoj me te sepse rezultati eshte maksimal. Direkt po e vendosim ne listen e nje prej kengeve me te mira te vitit. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.