Header Ads

KOPERTINA E RE E ALBANIAC!!!Ndersa ne jemi ne perfundim te numrit te ri te revistes ALBANIAC, ketu po ju sjellim nje paraprezantim te ketij numri nepermjet dy kopertinave ne te cilat shfaqen; Valdrin Muriqi - nje shqiptar i suksesshem jashte vendit dhe Dren Abazi nje shqiptar i suksesshem nga vendi. Ne numrin e ri do te gjeni dhe intervista me Njomza, Iva Tico, Elizabeth Ivezaj, Bora Kokedhima, Valdrin Sahiti, Ermal Meta, Edon Molla etj si dhe shkrime te shumta rreth Estrades Shqipetare. Lexim te kendshem...se shpejti! 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.