Header Ads

Gjiko - Qeshtja nelt


Qeshtja nelt - titullohet kenga me e re nga Gjiko dhe eshte super! Mendoj se Gjiko meriton me teper ekspozim dhe vlersim, sepse eshte nje prej rreperave me te talentuar ne Shqipe. Degjoni dhe shperndajeni kete kenge.

/Ti s'je hasller as nuk je hood/
Ti ton diten rri kot n'Facebook/
Qikave t'vogla ti u bon poke/
Ato ty s'ta kthejn ti don me kop/


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.